pátek 2. listopadu 2007

Proč píšu tento blog

Jmenuju se Barborka Syslová a je mi 11 let. Tento blog píšu proto, abych mohla nahlas přemýšlet o své budoucnosti, a to hlavně o tom, jak budu vydělávat a utrácet peníze. Myslím si totiž, že je důležité financím rozumět co nejdřív.

Jak říká pan Kiyosaki, který píše hezké knížky: "Peníze nejsou to nejdůležitější, ale zdá se, že ovlivňují vše, co důležité je."

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Našel jsem na chodníku korunu. Trošku jsem se nad ní zamyslel. Čí asi je a kdo ji ztratil. Chybí mu hodně? Představuji si, že si kupuje limonádu a schází mu právě tahle jediná koruna. Vrátit ji nemohu. Nevím, kdo ji ztratil? Ona nebo On? Koruna. Strkám ji do kapsy. Kdopak mi naposledy dal korunu jen tak? Nepamatuju si. Byli to asi rodiče. Nikdy jsem neměl zaměstnání, ve kterém by se daly příjímat úplatky nebo tuzéry. Nevím, kdybych měl jiné zaměstnání ... třeba kdybych byl politikem ...no, nevím. Ale zkrátka ani k jedné jediné koruně jsem nikdy nepřišel bez vlastního přičinění. Přitom, co se dá dnes za jednu korunu koupit? Máte korunu navíc? Přebývá vám? Mě tedy ne.
I když jsem jednu našel.
Mirek H.

Anonymní řekl(a)...

Tedy na to kolik ti je tak koukám! Jen tak dál!